Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Οι δικαιούχοι φοιτητές για στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες (Παλαιά έτη - Μεταπτυχιακοί - Υ.Δ.)

Οριστικά Αποτελέσματα δικαιούχων φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες για το ακαδ. έτος 2019-2020 (Παλαιά έτη – Μεταπτυχιακοί – Υ.Δ.)

Η Εφορεία Φοιτητικών Κατοικιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά τον έλεγχο των αιτήσεων επανεξέτασης και την επανεκτίμηση των στοιχείων, επιλέγονται οι παρακάτω φοιτητές παλαιότερων ετών (δείτε τους πίνακες) για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το ακαδημαϊκό έτος 2019 -2020.

Όσοι έχουν επιλεγεί για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Πρόνοιας, Ισόγειο Α' Φοιτητικών Κατοικιών Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων (Τηλ. 2651005466-67) για παραλαβή δωματίου.


Όσοι έχουν επιλεγεί για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες Δόμπολης θα πρέπει να προσέλθουν στις Φοιτητικές Κατοικίες στο λόφο Περιβλέπτου (Τηλ. 2651042050-51) για παραλαβή δωματίου.

Η διάθεση - παραλαβή των δωματίων Φοιτητικών Κατοικιών θα γίνει από Τρίτη 25 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020 και ώρες από 09:00 έως 13:00 στους ίδιους τους δικαιούχους, με την επίδειξη της αστυνομικής και της φοιτητικής τους ταυτότητας. Εάν ο δικαιούχος δεν προσέλθει μέσα στην καθορισμένη προθεσμία για την παραλαβή του δωματίου, χωρίς να έχει ενημερώσει προηγουμένως το Τμήμα Πρόνοιας, ότι συντρέχει κάποιο κώλυμα, θεωρείται ότι έπαψε πλέον να ενδιαφέρεται και αυτοδίκαια, χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση, το δωμάτιο αποδίδεται στον επόμενο επιλαχόντα φοιτητή, σύμφωνα με τον αντίστοιχο πίνακα κατάταξης της κατηγορίας του.

Οι πίνακες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr