Σε κινητοποιήσεις οι φοιτητές της Ηγουμενίτσας

Σε κινητοποιήσεις οι φοιτητές της Ηγουμενίτσας

"Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, οι φοιτητές του Τμήματος Τ.Ε.Ι Ηπείρου Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας, θα πραγματοποιήσουν ειρηνική πορεία 13:00 απ’ τον χώρο του Τ.Ε.Ι με προορισμό την πλατεία Δημαρχείου, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για όλες τις αδικίες  που έχουν υποστεί και την άρση αναστολής του Τμήματος. 

Καλούμε όλους τους δημότες και φορείς της πόλης, ώστε να στείλουμε ένα κοινό μήνυμα πως η Ηγουμενίτσα αξίζει και θέλουμε να έχει ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα προς όφελος όλων, και για τους  φοιτητές του, θέλουμε την άμεση αποκατάσταση των αδικιών που έχει υποστεί το πτυχίο τους 


Αιτήματα:

  1. Να δοθεί η επιλογή απόκτησης πτυχίου Π.Ε .
  2. διαβεβαίωση από το Πανεπιστήμιο και το Υπουργείου Παιδείας, γραπτός , πως εγγυούνται την ομαλή λειτουργεία του Τμήματος μέχρι την λήξη της φοίτησης όλων των εγγεγραμμένων φοιτητών του τμήματος.
  3. Αλλαγή του πτυχίου και αποκατάσταση του αρχικού τίτλου αποφοίτησης, όπως εισήχθησαν όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές έως το 2018, δηλαδή να αναγράφεται το Τ.Ε.Ι Ηπείρου Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων / Τουριστικών επιχειρήσεων.  
  4. Επαναπρόταση των μαθημάτων όλων των ετών έως και τη λήξη της φοίτησης των εγγεγραμμένων φοιτητών"

Τα παραπάνω αναφέρει η απόφαση του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων παρτ/μα Ηγουμενίτσας που εστάλη στα «Φοιτητικά Νέα».

Φοιτητές Ηγουμενίτσας: "Μας χάρισαν ψεύτικες υποσχέσεις για πανεπιστημιακό τμήμα"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr