Η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα θα διδάξει στη Λαμία η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία κατέθεσε το φάκελό της, αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή των πανεπιστημιακών και όπως λένε οι πληροφορίες είχε μακράν τον καλύτερο φάκελο από όλους τους ενδιαφερόμενους.

"Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν είναι σύντροφος του Πρωθυπουργού ή όχι, αυτό που μετράει για μας είναι τα προσόντα που έχει ο κάθε φάκελος και ήταν ο καλύτερος φάκελος με διαφορά, από αυτούς που κατατέθηκαν...", είπε πανεπιστημιακός της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία σύμφωνα με το lamiareport.

Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη εβδομάδα η Μπέτυ Μπαζιάνα θα βρεθεί στη Λαμία για να διδάξει για πρώτη φορά στο τμήμα Πληροφορικής, ενώ πανεπιστημιακοί και φοιτητές δεν κρύβουν την αμηχανία τους, που θα έχουν άμεση επαφή μαζί της.

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Όλοι βέβαια ελπίζουν ότι η παρουσία της συντρόφου του πρωθυπουργού στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία θα βοηθήσει να λυθούν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολή, καθώς επίσης και στην αναβάθμισή της.

Περισσότερα νέα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr