τροχαίο δυστύχημα, 21χρονη φοιτήτρια, Ευαγγελία Κατράνα, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ημαθία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε μια 21χρονη φοιτήτρια στο 4ο έτος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία καταγόταν από τα Καβάσιλα Ημαθίας.

Πρόκειται για την Ευαγγελία (Εύα) Κατράνα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της περασμένη Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στον τόπο καταγωγή της για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Η είδηση του θανάτου της άτυχης φοιτήτριας έγινε γνωστή στη Σχολή της, την περασμένη Πέμπτη και προκάλεσε σοκ.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής Δημήτριος Βαφείδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον αδόκητο χαμό της Εύας.

Ο Πρόεδρος Καθηγητής Νικόλαος Δαναλάτος και τα μέλη του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος διερμηνεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της  Σχολής Γεωπονικών Επιστημών απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και αποφάσισαν να δημοσιεύσουν σχετικό ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο.

Διαβάστε ακόμη: ΘΡΗΝΟΣ για την 22χρονη Φοιτήτρια! ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για να σώσει τον σύντροφο της

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr