Διάκριση της Ακαδημίας Αθηνών για τον καθηγητή Άρη Ψιλοβίκο και το έργο του στην Οικοϋδραυλική
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον καθηγητή της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, κ.Άρη Ψιλοβίκο, για τη σημαντική του διάκριση από την Ακαδημία Αθηνών.
Η βράβευση αφορά το βιβλίο του με τίτλο «Οικοϋδραυλική» (εκδόσεις Τζιόλα, 2022), ένα πρωτότυπο και πολυεπιστημονικό σύγγραμμα που πραγματεύεται καίρια ζητήματα της διαχείρισης υδατικών πόρων και της υδατικής οικολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο αξιοποιείται ήδη ως διδακτικό εγχειρίδιο σε πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας, ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και προάγοντας τη διεπιστημονική γνώση στον τομέα των περιβαλλοντικών και υδατικών επιστημών.
Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση του επιστημονικού έργου και της ακαδημαϊκής προσφοράς του κ. Άρη Ψιλοβίκου, αλλά και σημαντική τιμή για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αναδεικνύοντας τον ρόλο του στην παραγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας και γνώσης.


ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS