Μεταπτυχιακό: «Άσκηση και Υγεία» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα  λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με τίτλο «Άσκηση και Υγεία».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από 1-30 Ιουνίου 2015  να  αποστείλουν τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά ή να τα προσκομίσουν  στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

«ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

ΤΕΦΑΑ

ΚΑΡΥΕΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ 42100

Περισσότερες Πληροφορίες

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: +30 24310 47019

Fax: +30 24310 47057

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Άσκηση και Υγεία» έχει ως στόχο την εξειδίκευση των φοιτητών/τριων στη μελέτη συνθηκών διατήρησης και προαγωγής της υγείας μέσω καθιερωμένων μεθόδων σωματικής δραστηριότητας.

Το ΠΜΣ υποδέχεται κάθε χρόνο τους νέους φοιτητές το μήνα Φεβρουάριο. Τριάντα (30), κατά ανώτατο όριο, φοιτητές απόφοιτοι σχολών σχετικών με το αντικείμενο όπως ΤΕΦΑΑ, Ιατρικής, Πολυτεχνείου, Φυσικοθεραπείας, κ.λ.π. εισάγονται για να παρακολουθήσουν το ΠΜΣ το οποίο διαρκεί 1 έτος και 6 μήνες (18 μήνες).

Οι φοιτητές θα χρειασθεί να παρακολουθήσουν συνολικά οκτώ μαθήματα, τέσσερα ανά εξάμηνο. Τα δύο μαθήματα του πρώτου εξαμήνου είναι υποχρεωτικά ενώ όλα τα υπόλοιπα έξι είναι επιλεγόμενα. Τα μαθήματα επιλογής θα έχουν τη δυνατότητα να τα επιλέξουν από ένα σύνολο 14μαθημάτων. Οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν και ένα μάθημα από άλλο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Στο τέλος ο φοιτητής έχει την υποχρέωση κατάθεσης της μεταπτυχιακής του διατριβής.

Κάθε μάθημα ενός εξαμήνου (12 διαλέξεις) θα πραγματοποιείται μέσα σε τέσσερις εβδομάδες (μία εβδομάδα κάθε μήνα). Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται από δύο έως πέντε μαθήματα. Προς εξυπηρέτηση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, καθώς και των υποψηφίων οι οποίοι ήδη εργάζονται, οι επιλεγόμενες εβδομάδες περιλαμβάνουν, εκτός των καθημερινών, σαββατοκύριακα και πιθανά περιόδους αργιών.

Για τη φοίτηση των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 4000 Ευρώ (2000 ευρώ με την εγγραφή, 1000 ευρώ στην αρχή του  δευτέρου εξαμήνου και 1000 ευρώ στην αρχή του τρίτου εξαμήνου).

Δείτε τα κριτήρια εισαγωγής και κατεβάστε την 1. την αίτηση και 2. το πρότυπο βιογραφικού

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr