Το ΤΕΦΑΑ του Παν. Θεσσαλίας 1ο ανάμεσα στα Ελληνικά ΑΕΙ και 100-150 παγκοσμίως (κατάταξη)

Το ΤΕΦΑΑ του Παν. Θεσσαλίας 1ο ανάμεσα στα Ελληνικά ΑΕΙ και 100-150 παγκοσμίως

Τον Οκτώβριο του 2020 ανακοινώθηκε η κατάταξη των πανεπιστημίων στο χώρο του Sport Science και αφορά δεδομένα 2015-2019.

Σύμφωνα με αυτό το ΤΕΦΑΑ του ΠΘ βρίσκεται στις θέσεις 100-150 παγκοσμίως, κάτι που το αναδεικνύει ως το πρώτο στην Ελλάδα με βάση την ερευνητική δραστηριότητα, τις δημοσιεύσεις σε ποιοτικά περιοδικά και την απήχηση ή αναγνωρισιμότητα του ερευνητικού του έργου διεθνώς, καθώς και το βαθμό διεθνών συνεργασιών. Στον παρακάτω πίνακα μπορεί να δει κανείς τους σχετικούς δείκτες ανά Πανεπιστήμιο.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Πίνακας 1. Συγκριτικά στοιχεία για τα τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια που έχουν αντίστοιχο Τμήμα.

Σημείωση: Στα στοιχεία του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ προμετρώνται τα δεδομένα 2 Τμημάτων, Θεσσαλονίκης και Σερρών, καθώς η λίστα της Σαγκάης χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιο ως μονάδα ανάλυσης.

Τα πλήρη δεδομένα της λίστας βρίσκονται εδώ: http://www.shanghairanking.com/SpecialFocus-Institution-Ranking/Sport-Science-Schools-and-Departments-2020.html

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών