Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Παρουσίαση προτάσεων μεταδιδακτορικών υποτρόφων

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζ. Μαμούρης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος Χορήγησης Υποτροφιών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας.

Η εκδήλωση αφορά στην παρουσίαση των προτάσεων των μεταδιδακτορικών υποτρόφων, οι οποίες θα υλοποιηθούν σε συνέχεια της σχετικής χορηγίας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων». Η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έχει ως σκοπό τη συμβολή στη δημιουργία νέων ευκαιριών για τη νέα γενιά της Ελλάδας, η οποία έχει πληγεί έντονα από το ανησυχητικό ποσοστό ανεργίας στη χώρα.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, από τις 12.30 έως τις 16.30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, επί των οδών Γιαννιτσών και Λαχανά, στο Βόλο.

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr