ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, φωτογραφίες, βίντεο, Ελληνικό, Πανεπιστήμιο,Δυτικής Μακεδονίας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι φωτογραφίες και τα βίντεο σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο

Δημοσιότητα πήρε η πρόσληψη της Μπέτυ Μπαζιάνα, συντρόφου του Πρωθυπουργού, ως καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, και μετά τη μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων και φωτογράφων στο χώρο, προκειμένου να την απαθανατίσουν στην πρώτη της μέρα στο Πανεπιστήμιο, η Πρυτανεία θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Έτσι σε ανακοίνωσή της, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, επισημαίνει ότι η προτεραιότητα του ιδρύματος είναι η ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, γι’ αυτό και «παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να σεβαστούν την πολιτική και τους κανόνες του Πανεπιστημίου και να μην εισέρχονται χωρίς σχετική άδεια στους εσωτερικούς χώρους. Πολύ περισσότερο να μην φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν τους χώρους, τους καθηγητές, τους φοιτητές και το διοικητικό προσωπικό».

Με λίγα λόγια, απαγορεύεται η πρόσβαση των δημοσιογράφων στο χώρο, καθώς και η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα, ήταν η πρώτη μέρα διδασκαλίας της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον και την προσοχή των ΜΜΕ. Η σύντροφος του Πρωθυπουργού, η οποία θα διδάσκει το μάθημα «Δίκτυο 1» κάθε Δευτέρα από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, στους δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος, έφτασε χθες στη σχολή έξι ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο της μάθημα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας

Με πληροφορίες από kozan.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr