Δεν τα βάζουν κάτω οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τι δηλώνουν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την κατάληψη του κτηρίου της Πρυτανείας.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης των φοιτητών και ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα μας μέσα από την προωθούμενη εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη των 3 Φοιτητικών Συλλόγων στο κτήριο της Πρυτανείας.

Επίσης, καταδικάζουμε την παρουσία της ασφάλειας έξω από την κατάληψη του κτηρίου της Πρυτανείας και τον προκλητικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε συγκεντρωμένους φοιτητές. Οι ενέργειες αυτές έχουν σκοπό την τρομοκράτηση όσων φοιτητών δεν συμβιβαζόμαστε με την άθλια κατάσταση στις σχολές μας και με την υποβάθμιση του πτυχίου μας. Αποδεικνύεται πως ο αγώνας μας τους ενοχλεί! Καλούμε όλους τους φοιτητές να μην κάνουν βήμα πίσω.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα μας ενάντια στην συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ, για την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, την κάλυψη των αναγκών μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων μας. Απαιτούμε την Διοίκηση του Πανεπιστημίου να μην δώσει καταστάσεις με ονόματα φοιτητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις.».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr