ΠΑΔΑ: Τα θέματα της 15ης τακτικής Συνεδρίασης της Συγκλήτου

ΠΑΔΑ: Τα θέματα της 15ης τακτικής Συνεδρίασης της Συγκλήτου

Όλα όσα αναφέρει η πρόσκληση: Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 15η Τακτική Συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί την 28-09-2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 9 :30 π.μ. Η εν λόγω Συνεδρίαση, εξαιτίας των συνθηκών έκτακτης ανάγκης στις οποίες έχει τεθεί ολόκληρη η Χώρα, στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως– με τηλεδιάσκεψη (με χρήση των ηλεκτρονικών και οπτικοακουστικών μέσων της εφαρμογής Microsoft Teams), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ανακοινώσεις Διάφορα


2. Ενημέρωση Συγκλήτου για τις Αποφάσεις του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σύμφωνα με τη με αριθμ. 48510/30-09-2019 (Φ.Ε.Κ. 3757/11-10-2019, τ. Β΄) «Ανάθεση Αρμοδιοτήτων της Συγκλήτου στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».

3. Λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021 2022.

Ι. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ :

Α. Διεύθυνση Οικονομικού

4. Χορήγηση Προσαύξησης Αποδοχών σε Ποσοστό 80% στην κα. Όλγα Κάβουρα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για Επιστημονική Άδεια από την 1-10-2021 έως την 31-03-2022, στο University of Strathclyde στην Γλασκώβη του Ηνωμένου Βασιλείου.

5. Συγκρότηση Επιτροπής Απόσυρσης Παγίων Ειδών Εξοπλισμού του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σύμφωνα με τα Προβλεπόμενα στον Κανονισμό Διαχείρισης Παγίων Ειδών Εξοπλισμού του Ιδρύματος.

6. Έγκριση Παράτασης της από 1-10-2020 Υπογραφείσας Σύμβασης Μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) «Αθήνα Ελπίς» για Παραχώρηση Χώρου, Εντός της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών του Ιδρύματος, για τη Λειτουργία Κυλικείου Cafe

7. Εισήγηση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την Έκδοση Υπουργικής Απόφασης, Σχετικά με την Είσπραξη Εσόδων του Ιδρύματος γιαπό τις Αρμόδιες Δ.Ο.Υ.

ΙΙ. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Α. Διεύθυνση Διοικητικού

8. Επικαιροποίηση Μητρώου Εξωτερικών Μελών του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

9. Επικαιροποίηση Μητρώου Εξωτερικών Μελών του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

10. Επικαιροποίηση Μητρώου Εσωτερικών Μελών του Τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

11. Απονομή του Τίτλου του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον κ. Διονύσιο Γιαννακόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή και Αφυπηρετήσαντα Μέλος Δ.Ε.Π. του Τέως Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

12. Χορήγηση Ειδικής Επιστημονικής Άδειας στην κα. Σοφία Δημητριάδη, Μέλος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.), Βαθμίδας Λέκτορα Εφαρμογών του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

13. Κατανομή Μιας Κενής Οργανικής Θέσης Μόνιμου Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, για τη Μετάταξη του κ. Βασίλειου Μπρισίμη, Μόνιμου Μέλους Ε.Τ.Ε.Π. Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Ιδίας Σχολής του Ιδρύματος.

14. Κατανομή Μιας Κενής Οργανικής Θέσης Μόνιμου Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) Κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στη Σχολή Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, για τη Μετάταξη της κας Μαρίας Μελά, Μόνιμου Μέλους Ε.Τ.Ε.Π. Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) του Τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών της Σχολής, σε Ανώτερη Κατηγορία (ΠΕ).

15. Αίτημα του κ. Παναγιώτη Δούρου, μέλους Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την Χορήγηση Άδειας Άσκησης Ιδιωτικού Έργου στο Πλαίσιο του Έργου : «ΚΑΛΛΙΠΟΣ+».

16. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Μηλιώρη, Μέλους Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την Χορήγηση Άδειας Άσκησης Ιδιωτικού Έργου «Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Η/Υ Web» στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

17. Συμπληρωματική Κατανομή Θέσεων Ακαδημαϊκών Υποτρόφων στα Ακαδημαϊκά Τμήματα των Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021 2022.

Β. Διεύθυνση Υποστήριξης Ακαδημαϊκών Οργάνων

18. Συγκρότηση Ειδικής Τριμελούς Επιτροπής για την Απονομή του Τίτλου του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον κ. Στέφανο Τσιτομενέα, Ομότιμο Καθηγητή και Αφυπηρετήσαντα Μέλος Δ.Ε.Π. του Τέως Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

19. Επικαιροποίηση Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

20. Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής :

Α. Ανάκληση της Πράξης 11/22-07-2021, Θέμα 11ο της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχετικά με τον «Ορισμό Προέδρου του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο οποίο δεν Αναδείχθηκε Πρόεδρος με Εκλογική Διαδικασία»

Β. Ανάκληση της με αριθμ. 59221/23-07-2021 (Φ.Ε.Κ. 655/6-08-2021, τ. Υ.Ο.Δ.Δ.) Πράξης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχετικά με τον «Ορισμό Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής», Κατά το Μέρος που Αφορά τον Ορισμό του Προέδρου του εν Λόγω Τμήματος και

Γ. Ορισμός Προέδρου του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Γ. Διεύθυνση Υποστήριξης Σπουδών

21. Ανακοινοποίηση Συγκεντρωτικού Πίνακα Συντελεστών Βαρύτητας Μαθημάτων ΕΠΑΛ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

22. Έγκριση Εγκατάστασης Ερευνητικού Εργαστηρίου με Τίτλο : «Εργαστήριο ΜΕΘ Μετανοσοκομειακή Παρακολούθηση Ασθενών» του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ.

23. Έγκριση Τροποποίησης του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

24. Έγκριση Τροποποίησης του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

25. Έγκριση Κανονισμού Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με Τίτλο«Προηγμένες Τεχνολογίες Υπολογιστικών Συστημάτων» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

26. Έγκριση Κανονισμού Σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με Τίτλο: «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης» των Τμημάτων Διοίκησης Τουρισμού και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

27. Διατύπωση Γνώμης προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Σχετικά με το με αριθμ. πρωτ. 23383/22-07-2021 Έγγραφο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.).

Δ. Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

28. Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Σίτισης και Τήρησης των Όρων των Υπογεγραμμένων Συμβάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΙΙΙ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ.Ε

29. Τροποποίηση της Πράξης 3/4-03-2021, Θέμα 17ο της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχετικά με την «Έγκριση Κάλυψης Δαπάνης Αποζημίωσης Ακαδημαϊκών Υποτρόφων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021 2022».

30. Α. Έγκριση Συμμετοχής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Άξονας Προτεραιότητας : 6 « Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος», το Οποίο Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), με Τίτλο : «Υποστήριξη των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων των ΑΕΙ με την Ενσωμάτωση Ενισχυτικής Διδασκαλίας Επιπρόσθετα των Κύριων Διαλέξεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021 - 2022».
Β. Ορισμός Ιδρυματικού Υπευθύνου για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»
και
Γ. Κατανομή 177 Υποτροφιών του Επιχειρησιακού Προγράμματος : «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττική», στα Ακαδημαϊκά Τμήματα των Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021 2022.

ΙV. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

31. Τροποποίηση της με αριθμ. 48510/30-09-2019 (Φ.Ε.Κ. 3757/11-10-2019, τ. Β΄) Απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχετικά με την «Ανάθεση Αρμοδιοτήτων της Συγκλήτου στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».

32. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», Άξονας Προτεραιότητας : 01 «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας με Τομεακές Προτεραιότητες», το Οποίο Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με Τίτλο : «Άξονας Α΄ : Ωρίμανση του Οικοσυστήματος Μεταφοράς Τεχνολογίας στην Ελλάδα - Τροποποίηση»

33. Συγκρότηση Επιτροπής Χαρακτηρισμού Άχρηστου Υλικού από το Κτίριο «Σκαλωμένο».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr