Ενημέρωση ΠΑΔΑ για την αναστολή της Πρακτικής Άσκησης έως 05/04

Ενημέρωση ΠΑΔΑ για την αναστολή της Πρακτικής Άσκησης έως 05/04

Λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων έως και τις 05/04/2021, σας ενημερώνουμε ότι η πρακτική άσκηση των φοιτητών που έχει ανασταλεί ή ακυρωθεί, δε δύναται να υλοποιηθεί πριν την ανακοίνωση σχετικού ΦΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας.

Ως εκ τούτου:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


  • Ακυρώνονται όλες οι επανενάρξεις που είχαν δηλωθεί
  • Ακυρώνονται όλες οι ενάρξεις που είχαν δηλωθεί
  • Συνεχίζει να υλοποιείται και να δηλώνεται μόνο η εξ αποστάσεως πρακτική άσκηση για τα Τμήματα που την επιτρέπουν (Δείτε τα Τμήματα εδώ).

Όλα τα παραπάνω έχουν ισχύ έως και την έκδοση και δημοσίευση του ΦΕΚ που θα επιτρέπει την υλοποίηση της Πρακτικής Άσκησης δια ζώσης και για το οποίο θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών