Πως θα είναι η νέα Πανεπιστημιούπολη του ΠΑΔΑ (ΣΧΕΔΙΟ)

Πως θα είναι η νέα Πανεπιστημιούπολη του ΠΑΔΑ (ΣΧΕΔΙΟ)

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έχει προκηρύξει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου «Αναδιαρρύθμιση & συμπλήρωση κτηρίου οδού Πειραιώς για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής». Ουσιαστικά γίνεται αλλαγή χρήσης κτηρίου που κατασκευάστηκε το 1971 και λειτουργούσε ως βιοτεχνικό.

Το κτήριο βρίσκεται στον Δήμο Μοσχάτου επί της οδού Πειραιώς αρ. 52, είναι τριώροφο με υπόγειο και το οικόπεδο έχει επιφάνεια 2.511,58 τ.μ. με πρόσωπο σε τρεις δρόμους, στις οδούς Πειραιώς, Αθηνάς και Αγίων Σαράντα. Επίσης, είναι εύκολα προσβάσιμο από τον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Για το έργο θα διενεργηθεί ηλεκτρονικός διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός με εγκεκριμένη χρηματοδότηση 8.103.180,46 €, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 12 τεχνικές εταιρείες.

Μετά την αποπεράτωση των εργασιών το κτήριο θα αποτελείται από:

ισόγειο, εμβαδού 1.745,77 τ.μ.
ημιώροφο, εμβαδού 792,66 τ.μ.
Α΄ όροφο, εμβαδού 1.673,12 τ.μ.
Β΄ όροφο, εμβαδού 1.656,32 τ.μ.

Το τελικό εμβαδόν των χώρων εκπαίδευσης θα είναι 5.867,87 τ.μ. και μαζί με το υπόγειο 7.624,54 τ.μ.

Στάθμη ισογείου:

Στη στάθμη αυτή τοποθετούνται: το φουαγέ, δύο αμφιθέατρα 300 και 100 ατόμων αντίστοιχα, δύο κλιμακοστάσια, τουαλέτες, εστιατόριο – καφετέρια – κυλικείο, 4 εργαστήρια των 16 μέχρι 24 ατόμων και φυλάκιο κοντά στην είσοδο.

Στάθμη ημιωρόφου:

θα φιλοξενεί βιβλιοθήκη, αίθουσα εστιατορίου, 2 εργαστήρια ή γραφεία.

Στάθμη Α-Β ορόφου:

Οι στάθμες αυτές θα έχουν ίδιους χώρους και θα περιλαμβάνουν 4 εργαστήρια, 5 αίθουσες διδασκαλίας, αποθήκες, χώρο προβολών, 6 ανεξάρτητα γραφεία προσωπικού και βοηθητικούς χώρους σε κάθε όροφο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών