Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ με τον πρύτανη του ΠΑΔΑ

Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ με τον πρύτανη του ΠΑΔΑ 

Με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου με τον κ. Περικλή Μήτκα, πρόεδρο ΕΘΑΑΕ και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στο γραφείο του Προέδρου.

Το ΠΑΔΑ αξιοποίησε καλές πρακτικές των τριών ιστορικών και δυναμικών ιδρυμάτων εκπαίδευσης και έρευνας της Αττικής, από όπου προήλθε, του ΤΕΙ Αθήνας, του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ο Υφυπουργός Παιδείας δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι το ΠΑΔΑ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να αποτελέσει παράδειγμα στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμβάλλοντας στην αναγκαία βελτίωση της σύνδεσής της με την αγορά εργασίας προσφέροντας εξαιρετικές προοπτικές στις επαγγελματικές επιδιώξεις των αποφοίτων του. Η χώρα μας έχει ανάγκη να επενδύει στους ανθρώπους, στην καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας και στις ευρείες εφαρμογές ψηφιακού μετασχηματισμού».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών