Ένωση Δημάρχων Αττικής: Έκφραση συγχαρητηρίων και επαίνου προς το ΠΑΔΑ

Ένωση Δημάρχων Αττικής: Έκφραση συγχαρητηρίων και επαίνου προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ) αποφάσισε ομόφωνα την έκφραση συγχαρητηρίων και επαίνου προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ειδικότερα προς τον Πρύτανη Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή για τις δραστηριότητές τους σε θέματα προώθησης της Τοπικής Ανάπτυξης προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης και της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με τον Θεσμό της Τοπική Αυτοδιοίκησης. 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας έκανε εκτενή αναφορά για τις συγκεκριμένες δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε θέματα ανάδειξης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 


Επίσης, το ΔΣ της Ένωσης Δημάρχων Αττικής εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει στο εγγύς μέλλον στενότερη συνεργασία των δύο φορέων (ΕΝΔΑ & ΠΑΔΑ) για την περαιτέρω αναβάθμιση του Θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού. 

Εν κατακλείδι, η ΕΝΔΑ δηλώνει ανοιχτή σε οποιαδήποτε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η οποία θα μπορούσε να αποβεί προσοδοφόρα στην Τοπική – Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Ολη η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr