Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στις πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ

Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στις πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ

Με την επικείμενη έναρξη των μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και κατόπιν σύμπραξης των πρυτανικών αρχών του ΠΑΔΑ με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ δημιουργήθηκαν δυο μόνιμοι πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί στις Πανεπιστημιουπόλεις Άλσους Αιγάλεω και Αρχαίου Ελαιώνα.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η 24ωρη παρουσία διασωστών του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα και μηχανές άμεσης επέμβασης στο ΠΑΔΑ προκειμένου να εξυπηρετείται η προνοσοκομειακή φροντίδα της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος και της ευρύτερης περιοχής.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Η παράδοση των μόνιμων σταθμών έγινε από τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στη διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα στους κ.κ Νικόλαο Π. Παπαευσταθίου Πρόεδρο ΕΚΑΒ, Παναγιώτη Κουτσουμπέλη Αντιπρόεδρο ΕΚΑΒ και Μαθιόπουλο Γεώργιο Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Στην εν λόγω τελετή παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανωτάτης Εκπαίδευσης, κ. Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία προτρέποντας και άλλα ΑΕΙ σε αντίστοιχες συνέργειες.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ εκφράζοντας την πολύπλευρη συνεργασία τους με το ΠΑΔΑ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Πρύτανη και στο Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννη Αγριτέλλη του ΠΑΔΑ, όπως και στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών