Το ΠΑΔΑ συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής για την Ανακύκλωση

Το ΠΑΔΑ συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής για την Ανακύκλωση

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνάντηση ενδυνάμωσης της οικολογικής ευαισθητοποίησης του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκε ευγενική χορηγία 100 κάδων ανακύκλωσης για τους εσωτερικούς χώρους των τριών Πανεπιστημιουπόλεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Η παραλαβή έγινε από τον Πρύτανη Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή με παράδοσή τους από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκου και του Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα.

Ειδικότερα, η ανακύκλωση πραγματοποιείται στα δυο είδη κάδων με την ανάλογη σήμανση και αφορά αφενός στα πλαστικά μπουκάλια και τα μεταλλικά κουτιά και αφετέρου στις χάρτινες συσκευασίες. Το άδειασμα των κάδων και τη συντήρησή τους αναλαμβάνει η συγκεκριμένη εταιρεία σε συνεργασία με φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσεων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και Προστασίας Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΑΔΑ έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση Academic Impact των Ηνωμένων Εθνών για το συστηματικό ενδιαφέρον του Ιδρύματος για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr