Συνεργασία του ΠΑΔΑ με τον Δήμο Δράμας και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη

Συνεργασία του ΠΑΔΑ με τον Δήμο Δράμας και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή επισκέφτηκε την Παρασκευή, 17 Ιουλίου ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω.

Παρόντες ήταν και οι κ.κ. Γιάννης Σακαρίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και Σπύρος Σιάκας, Επ. Καθηγητής του Τμήματος Γραφιστικής και  Οπτικής Επικοινωνίας του Ιδρύματος.


Σκοπός της συνάντησης εργασίας ήταν η έναρξη της προετοιμασίας σειράς συνεργειών που αναμένεται να επακολουθήσουν. Ειδικότερα συμφωνήθηκε ένα προοίμιο συνεργασίας μεταξύ του ΠΑΔΑ και του Δήμου Δράμας για το συγκεκριμένο Διεθνές Φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Δράμας. Επιπλέον, οι κοινές δράσεις που σχεδιάζονται μεταξύ των φορέων αφορούν στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα της από κοινού συμμετοχής του Πανεπιστημίου με τη Δ.Ε.Π.ΑΝ. σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr