Φοιτητές της Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ κατέθεσαν κείμενο διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του ΤΕΕ

Φοιτητές της Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ κατέθεσαν κείμενο διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του ΤΕΕ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: "Σήμερα, Σάββατο, 11 Ιουλίου, σε ένα κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο του Ευγενίδειου Ιδρύματος, παρευρέθηκε μερίδα φοιτητών της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ, με στόχο να ακροαστούν τα αιτήματα μας και να ασκήσουμε πίεση στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) να προχωρήσει την διαδικασία που ορίζεται από το άρθρο 66 του Νόμου 4610/2019 με τα 2 μέλη του ΤΕΕ, που θα μετέχουν στην 7 Μελή Επιτροπή που θα οριστεί από το Υπουργείο Υποδομών" αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» εκ μέρους των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ο Δημήτριος Καρανάσιος, τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. 

Και προσθέτει: "Πάραυτα, η Κεντρική Αντιπροσωπεία δεν κατάφερε να συνεδριάσει λόγω έλλειψης απαρτίας. Στον χώρο, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Στασινός, στον οποίον του κατέθεσα το Κείμενο Διαμαρτυρίας με τις 900 Υπογραφές, έτσι ώστε να προχωρήσει σε ενέργειες. Με διαβεβαίωσε ότι είναι γνώστης της Επιτροπής που πρόκειται να συσταθεί και θα προχωρήσει σε ενέργειες για την διευθέτηση του ζητήματος".


Καταλήγει λέγοντας: "Οι Φοιτητές της Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ είμαστε ενωμένοι μπροστά στον δύσκολο αγώνα που μας περιμένει και καλούμε όλους τους φοιτητές την ερχόμενη Δευτέρα 13/7 στις 11.00 να παρευρεθούν στην Κεντρική Πύλη της Π1 για να προγραμματίσουμε από κοινού την συνέχιση του αγώνα το προσεχές χρονικό διάστημα."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr