Πανελλαδική Έρευνα από το ΠΑΔΑ για την επίδραση του κορωνοϊού στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής

Πανελλαδική Έρευνα του ΠΑΔΑ για την επίδραση του κορωνοϊού στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής

Το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, υλοποιεί την πανελλαδική έρευνα “Επίδραση των μέτρων περιορισμού λόγω της COVID-19 στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής του ελληνικού πληθυσμού, Exposome@Home|COVID-19 – GREECE”.

Σκοπός της έρευνας αυτής είναι να αποτυπώσει τις αλλαγές που επέφεραν τα μέτρα περιορισμού λόγω του κοροναϊού στον τρόπο ζωής, τις συμπεριφορές και τις ανάγκες Υγείας του ελληνικού πληθυσμού. Επιπλέον, να διερευνήσει το ρόλο του κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου σε αυτές τις αλλαγές.


Τέλος, μέσω των στοιχείων κοινωνικών επαφών και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων θα διερευνηθεί ο εν δυνάμει βαθμός μετάδοσης του νέου κοροναϊού μέσω πολυπαραγοντικού πιθανολογικού μοντέλου.

Αντίστοιχη έρευνα υλοποιείται στην Κύπρο και θα προκύψουν συγκριτικά στοιχεία. Η έρευνα γίνεται με τη χρήση ερωτηματολογίου διαδικτυακά. Για να συμμετάσχετε στην έρευνα ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://ee.kobotoolbox.org/single/::uISCBkve

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη Καθηγήτρια, κα Ελπίδα Πάβη με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου στο 2132010239.

(Έγκριση Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής: Απόφαση 30548/05-05-2020).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr