Tο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέλος της International Association of Universities

Tο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέλος της International Association of Universities

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση o Πρύτανης κ. Παναγιώτης Καλδής ανακοίνωσε ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έγινε αποδεκτό ως μέλος της International Association of Universities/IAU μετά από σχετική αξιολόγηση. Ενός διεθνούς συμμετοχικού φορέα που ιδρύθηκε το 1950 υπό την αιγίδα της UNESCO, στην έδρα της οποίας και στεγάζεται.

Η IAU αποσκοπεί στην παγκόσμια υποστήριξη της ανώτατης εκπαίδευσης προσφέροντας ευκαιρίες ανταλλαγών και συνεργασίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και κατάρτιση, ανάλυση τάσεων και εξειδικευμένες ηλεκτρονικές πύλες.


Ακόμη, η IAU περιλαμβάνει 640 μέλη σε πάνω από 120 χώρες και στρατηγικές προτεραιότητες της είναι η Ηγεσία, η Βιώσιμη Ανάπτυξη, η Διεθνοποίηση και η Τεχνολογία. Οι συγκεκριμένοι άξονες, εκτιμάται ότι, υποβοηθούν το ΠΑΔΑ στη συνεχή προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων ακαδημαϊκών υπηρεσιών και την αναζήτηση υψηλότερων επιπέδων και διεθνούς καταξίωσης.

Με την εν λόγω συμμετοχή διαπιστώνεται για μια ακόμη φορά, ότι εν μέσω πανδημίας, το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του Ιδρύματος, στηρίζεται και εύρυθμα λειτουργεί από το σύνολο των μελών της εκπαίδευσης και της διοίκησης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr