Μελέτη παρακολούθησης των αποφοίτων του ΠΑΔΑ

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Το μήνυμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής προς τους αποφοίτους του Ιδρύματος αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ απόφοιτε του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,

Στα πλαίσια του Τμήματος Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας, εκπονείται μελέτη με σκοπό την παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων του Ιδρύματος στην αγορά εργασίας.

Η μελέτη αυτή βοηθάει το ΠΑΔΑ στην παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων μετά την απομάκρυνση τους από τη Σχολή, στην εις βάθος διερεύνηση των επιμέρους παραμέτρων της απασχολησιμότητας και την σχετική λήψη αποφάσεων.Τέλος θα υποβοηθήσει έμμεσα εσάς, τους αποφοίτους στο στάδιο της ένταξης σας είτε ως νεοεισερχόμενοι είτε ως απόφοιτοι με προϋπηρεσία στην αγορά εργασίας. Σαν πληθυσμός της έρευνας, για την νέα μελέτη, έχει ορισθεί το σύνολο των αποφοίτων των ακαδημαϊκών ετών 2017-2018, 2018-2019 και 2019-2020 όλων των τμημάτων του ΠΑΔΑ. Οι χρονικές περίοδοι επιλέχθηκαν διότι λαμβάνεται υπόψη α)το ποσοστό των αποφοίτων που προχωράει σε μεταπτυχιακές-διδακτορικές σπουδές αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου και κατά το διάστημα αυτό δεν αναζητά εργασία β)ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας για τους άντρες που στις περισσότερες περιπτώσεις έπεται των σπουδών κ.α.

Όποιος έχει αποφοιτήσει από οποιοδήποτε τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (ειδικότερα από 2/3/2018 ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΔΑ) έως και το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο απευθείας, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/TqYy8961sWDatHmA8

Απαντώντας ειλικρινά μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να καλύψουμε τυχόν αδυναμίες και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα στις ανάγκες σας. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα διαχειρίζεται ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Τμήματος Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας και μόνον, όπως άλλωστε προβλέπει και ο Κώδικα Δεοντολογίας που διέπει την λειτουργία του Τμήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις και παρακαλούμε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Εγκάρδιοι χαιρετισμοί,

Τμήμα Διασύνδεσης (Εκπαίδευσης-Παραγωγής), Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας

Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα

Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 2105381294-5, 2105690613

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr