ΠΑΔΑ: Διάκριση Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο 2ο ICAEW Careers Networking and Business Game Event

ΠΑΔΑ: Διάκριση Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο 2ο ICAEW Careers Networking and Business Game Event

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Μια ακόμα επιτυχημένη δράση προστέθηκε στο ενεργητικό του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ομάδα φοιτητών και φοιτητριών του τμήματος συμμετείχε στις 14/5/2019 στο “2ο ICAEW Careers Networking and Business Game Event ” που διοργανώθηκε από τον οργανισμό ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales).

Η ομάδα του ΠΑΔΑ κέρδισε το βραβείο «Best Considered Ethics» με την παρουσίαση και τις λύσεις που πρότεινε στον διαγωνισμό αυτό. Το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος η ομάδα του ΠΑΔΑ είχε κερδίσει δύο ανάλογα βραβεία σε αυτόν τον διαγωνισμό.


Στόχος της διοργάνωσης κάθε ακαδημαϊκό έτος είναι:

• Η συνάντηση και συζήτηση των φοιτητών με στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, συμβούλων επιχειρήσεων,

• Η υποβολή του βιογραφικού τους για συμμετοχή σε πρακτική άσκηση, για αναζήτηση εργασίας, αλλά και για ευκαιρίες κατάρτισης,

• Η δημιουργία ομάδων φοιτητών, οι οποίες καλούνται να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους πρόταση / συμβουλή σε μια μελέτη περίπτωσης, με τα ανάλογα βραβεία στη νικήτρια ομάδα.

Οι φοιτητικές ομάδες προερχόμενες από διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, υπό την καθοδήγηση ενός στελέχους / συμβούλου επιχείρησης, παρουσιάζουν τη στρατηγική τους πρόταση και κρίνονται από 6 κριτές / στελέχη επιχειρήσεων για τις απαντήσεις τους σε θέματα που περιλαμβάνουν όχι μόνο γνώσεις, αλλά και μια σειρά από δεξιότητες και ικανότητες, όπως συνεργατικότητα, ηγεσία, παρουσίαση, αναλυτική και συνθετική ικανότητα και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Οι φοιτητές που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό ήταν: Δακουτρός Ελευθέριος, Λαγογιάννης Στασινός Δημήτριος, Χρήστου Χριστόδουλος, Μιχαήλ Αργυρώ, Πάλλης Θεόδωρος, Παναγοπούλου Αφροδίτη, Κωστόπουλος Θεόδωρος, Ανδρέου Αικατερίνη, Τετώρου Σπυριδούλα Ευγενία, Μουδάτσου Αγγελική, Ρούσσου Δέσποινα, Ανδριανού Βασιλική, Πάτας Νικόλαος, Βιδάκης Γεώργιος, Λυριτζής Στυλιανός, Δημάκου Μαρία, Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρα, Μουδάτσου Ελένη, Καστανιώτης Ιωάννης, Μαντούβαλου Νεκταρία.

Η προετοιμασία και επίβλεψη της δράσης εκ μέρους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ πραγματοποιήθηκε από τη Δρ. Σοφία Ασωνίτου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr