Διορισμός Πρύτανη και τεσσάρων Αντιπρυτάνεων του ΠΑΔΑ – ΟΝΟΜΑΤΑ

Διορισμός Πρύτανη και τεσσάρων Αντιπρυτάνεων του ΠΑΔΑ – ΟΝΟΜΑΤΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο «Διορισμός Πρύτανη και τεσσάρων (4) Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)».

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ:


α) η εκλογή ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Παναγιώτη Καλδή του Ευστρατίου, με ΑΔΤ ΑΕ 543405, Καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Ιδρύματος, με θητεία τριών (3) ετών, από 01-09-2019 έως 31-08-2022.

β) η εκλογή των κάτωθι Καθηγητών, ως Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μεv την ίδια ως άνω θητεία:

i. Γραμματής Πάντζιου του Ευσταθίου, με ΑΔΤ Χ 928708, Καθηγήτριας πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Ιδρύματος.

ii. Ευσταθίας Παπαγεωργίου του Γεωργίου, ΑΔΤ Ν 112752, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Ιδρύματος.

iii. Κλειούς Σγουροπούλου του Ηλία, με ΑΔΤ Τ 525110, Καθηγήτριας πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Ιδρύματος.

iv. Ιωάννη Καλδέλλη του Κλεάνθη, με ΑΔΤ Ν 145909, Καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Ιδρύματος.

Για να δείτε την απόφαση πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr