Διαδήλωση φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το βιασμό της φοιτήτριας

Σε βεντέτα μετατρέπεται η υπόθεση βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις φοιτητικές εστίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου έκανε διαδήλωση γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος σεκιούριτι. 

Η ομάδα των φοιτητών όπως σημειώνεται στο LesvosPost επιτέθηκε σχεδόν σε όλες τις καφετέριες στην προκυμαία Μυτιλήνης, άγνωστο για ποιο λόγο ακόμα. Φοιτητές με απίστευτη μανία φωνάζοντας συνθήματα έβαψαν τους τοίχους των καταστημάτων προκαλώντας και φθορές στις τζαμαρίες. Αξίζει να τονίσουμε ότι για λίγο υπήρξε ένταση όταν θαμώνες και ιδιοκτήτες προσπάθησαν να τους σταματήσουν.

Από όλο αυτό απούσα ήταν η αστυνομία αλλά και το λιμενικό σώμα, σύμφωνα με το LesvosPost,  το οποίο έκανε την εμφάνιση του λίγο αργότερα  και διέλυσε το πλήθος των φοιτητών…

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού, έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην 22χρονη φοιτήτρια.

Πρέπει να πάρει μια επίσημη θέση το πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς φοιτητές με την ομπρέλα παρατάξεων κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης σύμφωνα με κατοίκους της περιοχές…

Ο φύλακας του Πανεπιστημίου Αιγαίου απαντά με μήνυση στη φοιτήτρια

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr