Συμβουλευτικούς σταθμούς, δημιουργεί, πανεπιστήμιο Αιγαίου,  φοιτητές

Συμβουλευτικούς σταθμούς δημιουργεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τους φοιτητές

Συμβουλευτικούς σταθμούς σε κάθε νησί στο οποίο έχει σχολή και τμήμα, δημιουργεί το πανεπιστήμιο Αιγαίου, με σκοπό να εξασφαλίσει συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη σε όποιον φοιτητή ή φοιτήτρια την έχει ανάγκη.

Παράλληλα οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται και στους διδάσκοντες και θα είναι για όλους δωρεάν. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Σπύρος Συρόπουλος Αναπληρωτής Πρύτανης Διεθνών Συνεργασιών, Φοιτητικών Θεμάτων και Θεμάτων Αποφοίτων του πανεπιστημίου αναφέρει τα εξής:  «Αγαπητά Μέλη της Κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση σας πληροφορούμε για την έναρξη λειτουργίας Συμβουλευτικών Σταθμών του Πανεπιστημίου Αιγαίου πλέον σε κάθε νησί όπου υπάρχει Σχολή και Τμήμα του Πανεπιστημίου μας. Το Πανεπιστήμιο δεν αποτελεί μόνο πάροχο ακαδημαϊκών γνώσεων αλλά και  φορέα κάλυψης αναγκών της καθημερινότητας.

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Αιγαίου; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Σίγουρα θεωρούμε ότι η φοιτητική μέριμνα δεν αφορά μόνο την κάλυψη αναγκών σίτισης και στέγασης και υγειονομικής περίθαλψης για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας.  Η εξασφάλιση της συναισθηματικής και ψυχολογικής στήριξης για όποιον και όποιαν τη χρειάζεται είναι σημαντικός παράγοντας για την απρόσκοπτη εξέλιξη των σπουδών τους αλλά και για την πολύπλευρη ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους. 

Επιπλέον η εν λόγω Υπηρεσία  αφορά και τα Μέλη του Διδακτικού και Διοικητικού Προσωπικού του Ιδρύματος, ιδιαίτερα όσους και όσες έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους φοιτητές και φοιτήτριές μας και επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία μας με ανθρώπους που θα βοηθήσουν πολλαπλά στη διαχείριση δυσκολιών της καθημερινής συνύπαρξής μας.

Παρακάτω θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με τους/τις συνεργάτες/τιδές μας σε κάθε νησί. Η επικοινωνία σας μαζί τους εξασφαλίζεται από τις αρχές του ιατρικού απορρήτου και προσφέρεται δωρεάν. Ευχόμαστε σε κάθε βήμα σας να νιώθετε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα είναι αρωγός και υποστηρικτής σας, γιατί όλοι και όλες είστε πολύτιμα και ξεχωριστά Μέλη του».

Σε ό,τι αφορά τη Ρόδο ισχύουν τα εξής:  Συμβουλευτικός Σταθμός Ρόδου

Υπεύθυνη Συμ. Σταθμού Τσαμπαρλή Αναστασία Καθηγήτρια Παν. Αιγ. με γν. αντικείμενο «Κλινική Ψυχολογία» και η ψυχολόγος Μπακαρή Μαρία, τηλ. για ραντεβού 22410 99096.

Περισσότερα Νέα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr