Ενημέρωση σπουδών στα Τμήματά του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ενημέρωση σπουδών στα Τμήματά του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Γονείς και κυρίως μητέρες είναι αυτές που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους γεγονός που προκύπτει και απ’ όσα μας δήλωσε ο προϊστάμενος υπηρεσιών της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Το πανεπιστήμιο για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων με την υπηρεσία «Συμπληρώνω μηχανογραφικό…επιλέγω Αιγαίο!», η οποία στοχεύει στο να παρέχει την απαραίτητη ενημέρωση για τις σπουδές στα Τμήματα  αλλά και τις υπηρεσίες σε τομείς όπως είναι η στέγαση και η φοίτηση. Όπως δήλωσε ο κ. Σαραγάς στο news.gr δίνονται πληροφορίες για τα Τμήματα και τα γνωστικά  αντικείμενα τους, ενώ τα περισσότερα ερωτήματα αφορούν τις επαγγελματικές προοπτικές. 

Καλώντας λοιπόν,  γονείς, εκπαιδευτικοί και υποψήφιοι στο  22510 36770, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 μπορούν να μάθουν για τις προοπτικές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ αν υπάρχουν εξειδικευμένες ερωτήσεις παραπέμπονται στις Γραμματείες των Τμημάτων. 

«Είμαστε μια υπηρεσία που δίνει την πρώτη πληροφορία, παρέχει τις γενικές και ακολούθως παραπέμπει στα αρμόδια Τμήματα για εξειδικευμένα ερωτήματα» μας επεσήμανε ο προϊστάμενος και πρόσθεσε ότι «οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τα καινοτόμα Τμήματα και τις διεξόδους». 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr