Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Απόφαση εκκένωσης δωματίων των φοιτητικών εστιών -Το μήνυμα που έλαβαν φοιτητές

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενημερώνει τους φοιτητές για την απόφαση εκκένωσης δωματίων των φοιτητικών εστιών.

Το μήνυμα που έλαβαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το Γραφείο Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Ρόδου:

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με στην υπ’ αρίθμ. 41/26-27.05.2020 συνεδρίασή του, το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποφάσισε:

1) Την παράταση της προθεσμίας εκκένωσης των δωματίων έως και την 13η/6/2020. Η επιλογή του τρόπου εκκένωσης του δωματίου παραμένει ως έχει. Δηλαδή θα πρέπει οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο να παραλάβει και να μεταφέρει τα προσωπικά σας αντικείμενα από τα μισθωμένα δωμάτια έως την παραπάνω ημερομηνία, άλλως για τούτο θα μεριμνήσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με χρήση μεταφορικής εταιρίας, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

2) Τη διαμονή στα δωμάτιά σας για τη συλλογή και συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων μόνο για μια διανυκτέρευση, εφόσον δεν είναι δυνατή η αυθημερόν αναχώρησή σας, εκτός εάν τεκμαίρεται εξαιρετική ανάγκη για περισσότερες διανυκτερεύσεις λόγω έλλειψης δρομολογίων ή μη εξασφάλισης εισιτηρίου την επομένη. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να αποστείλετε, με κάθε πρόσφορο μέσο στο ΠΓΦΜ, Υπεύθυνη Δήλωση, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στο παρόν μήνυμα, προσδιορίζοντας την αυθημερόν αποχώρησή σας ή την ημερομηνία της μίας διανυκτέρευσης ή αιτιολογώντας τεκμηριωμένα την ανάγκη για περισσότερες από μία διανυκτερεύσεις. Οι ημέρες ενδεχόμενης διαμονής πρέπει να είναι εντός του χρονικού διαστήματος καταβολής μισθώματος από το Πανεπιστήμιο, ήτοι από 1/6/2020 έως 13/6/2020.

3) Στις περιπτώσεις που δεν έχετε δηλώσει ή δεν θα δηλώσετε στο ΠΓΦΜ τον τρόπο με τον οποίο θα εκκενώσετε το δωμάτιό σας ή, εφόσον έχουτε δηλώσει τον τρόπο, δεν τηρήσετε τη δήλωσή σας, ήτοι δεν προσέλθετε να εκκενώσετε οι ίδιοι/ες τα δωμάτιά σας ή δεν προσέλθει το εξουσιοδοτημένο άτομο, αναλόγως της δήλωσης που έχετε κάνει, ή δηλώσετε ότι δεν συμφωνείτε με την εκκένωση του δωματίου σας από το Πανεπιστήμιο ή δεν απαντήσετε στο ερώτημα του ΠΓΦΜ περί του τρόπου επιλογής της εκκένωσης του δωματίου σας, τα δωμάτια αυτά θα εκκενωθούν με μέριμνα του Πανεπιστημίου έως 12/6/2020 ή 13/6/2020 καθώς πρέπει να αποδοθούν κενά στον εκάστοτε ιδιοκτήτη.

4) Τα αιτήματα της κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και της μη συσκευασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικειμένων από τρίτους σε περίπτωση που δεν προσέλθετε οι ίδιοι οι φοιτητές/τριες ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο, δεν δύναται να ικανοποιηθούν.

Παρακαλούμε, ως τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020, να δηλώσετε, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τι προτίθεστε να πράξετε σχετικά με την εκκένωση των δωματίων σας. Στην περίπτωση της εξουσιοδότησης, θα πρέπει να δηλωθεί το πλήρες όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας του εξουσιοδοτημένου ατόμου, ο/η οποίος/α θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο με την ταυτότητά του.

Σε περίπτωση που δηλώσετε αδυναμία παραλαβής των προσωπικών σας αντικειμένων, το πανεπιστήμιο θα αναλάβει με δική του μέριμνα, σε συνεργασία με το ξενοδόχο, την εκκένωση των δωματίων και τη φύλαξή τους.

Σε περίπτωση δίκλινων δωματίων, όπου τα αντικείμενα των συγκατοίκων δεν είναι σαφώς διαχωρισμένα, για ευνόητους λόγους, αυτά θα φυλαχθούν σε κοινά κιβώτια.

Σημειώνεται ότι η υποχρέωση εκκένωσης, ισχύει και για τα δωμάτια των ξενοδοχείων «Κάθυς» και «Κώστας».

Σχετικά με τα προσωπικά σας αντικείμενα στα ξενοδοχεία "ΚΑΘΥΣ" και "ΚΩΣΤΑΣ"

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Σας ενημερώνουμε ότι η Σύγκλητος στις 7.5.2020 αποφάσισε ότι η ολοκλήρωση του εξαμήνου και η διεξαγωγή των εξετάσεων θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα από απόσταση.

Με αυτό το δεδομένο και λόγω των εκτάκτων συνθηκών, το Πρυτανικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση ότι θα πρέπει να εκκενωθούν τα δωμάτιά σας από τα όποια προσωπικά αντικείμενα έχετε αφήσει σε αυτά, το αργότερο έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Δεδομένου ότι, μετά από συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, για τα ξενοδοχεία «Κάθυς» και «Κώστας», δεν χρειάζεται να γίνει συσκευασία και μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων σε αποθηκευτικό χώρο, αλλά μπορούν κατά την καλοκαιρινή περίοδο, να παραμείνουν στα δωμάτιά σας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο έως τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εάν επιθυμείτε εσείς ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο να πάρει πράγματά από το δωμάτιο σας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Στην περίπτωση που δεν επισκεφτείτε οι ίδιοι/ίδιες τα ξενοδοχεία για να πάρετε προσωπικά αντικείμενα από το δωματίου σας ή/και να παραδώσετε τα κλειδιά του, θα πρέπει να  μας τα στείλετε άμεσα με χρέωση του Πανεπιστημίου (με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier με χρέωση στον κωδικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου: 074778 0076205 στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, Δημοκρατίας 1, Τ.Κ.: 85132, Ρόδος.

Οι φάκελοι δεν θα ανοιχτούν από εμάς στο Πανεπιστήμιο, αλλά μόνο στο ξενοδοχείο παρουσία του ξενοδόχου, στον οποίο και θα παραδοθούν τα κλειδιά.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Γραφείο Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Ρόδου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δημοκρατίας 1
85100, Ρόδος
Τηλ.: 22410-99012,99013
Fax: 22410-99024
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr