Πρώτη συνάντηση Πρυτανικής αρχής Πανεπιστημίου Αιγαίου με τον Υπουργό Παιδείας

Την Τετάρτη 3/10/2018, η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη και ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Καθηγητής Δημήτρης Παπαγεωργίου, είχαν μια πρώτη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Καθηγητή Κώστα Γαβρόγλου και τον Υφυπουργό Έρευνας & Καινοτομίας, Καθηγητή Κ. Φωτάκη.

Στις συναντήσεις αυτές επίσης συμμετείχαν και συνεισέφεραν καθοριστικά, ο Βουλευτής Λέσβου κ. Γ. Πάλλης και ο Βουλευτής Σάμου κ. Δ. Σεβαστάκης.

Οι συναντήσεις που διεξήχθησαν σε φιλικό κλίμα αλληλοκατανόησης ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Το Πανεπιστήμιό μας εκτιμώντας ότι η παρούσα συγκυρία είναι πρόσφορη για συστηματική προώθηση πολιτικών ανάπτυξης και αντιμετώπισης επιμέρους προβλημάτων του, παραμένει σε εγρήγορση ώστε και με την ενεργή συνδρομή όλων των μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας και με την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας και τοπικών κοινωνιών του Αιγαίου και των εκπροσώπων τους να επιτύχουμε το βέλτιστο δυνατό, δημιουργώντας συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για το Πανεπιστήμιο του Αρχιπελάγους!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr