Σήμερα 04.06.2014, συνεδρίασε εκτάκτως η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής με μοναδικό θέμα "Αντιμετώπιση του προβλήματος καθαριότητας της Σχολής". Κατά τη συνεδρίαση η Κοσμητεία εκτίμησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Σχολή μετά την συνεχιζόμενη έλλειψη παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και αποφάσισε τα εξής:
Να ζητήσει άμεση σύγκληση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα για κλείσιμο της Σχολής, το οποίο υποβάλλεται δια της παρούσης, με στόχο τη διαφύλαξη της υγείας των εργαζομένων και των φοιτητών της Σχολής.


Να ζητήσει να εξευρεθούν τρόποι άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για την αποκατάσταση της καθαριότητας της Σχολής μέχρι να λυθεί οριστικά το ζήτημα.
Τέλος, εάν δεν βρεθεί λύση έως και αύριο, Πέμπτη 05-06-2014, με δεδομένο ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η στοιχειώδης υγιεινή διαβίωση εντός της Σχολής για τους εργαζόμενους και τους φοιτητές της, η Κοσμητεία θα προχωρήσει την Παρασκευή 06-06-2014, με απόφασή της μονομερώς σε συμβολική-προειδοποιητική αναστολή του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής. Εκ μέρους της Κοσμητείας της Σχολής,

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr