Φοιτητές ΕΚΠΑ: Κινητοποίηση για δωρεάν συγγράμματα για όλους τους φοιτητές

Φοιτητές ΕΚΠΑ: Κινητοποίηση για δωρεάν συγγράμματα για όλους τους φοιτητές

Κινητοποίηση στην Κοσμητεία της Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι οι Επιτροπές Αγώνα Φιλοσοφικής του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, με αίτημα την παροχή δωρεάν φωτοτυπιών και δωρεάν συγγραμμάτων σε όλους τους φοιτητές.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Δεν συμβιβαζόμαστε με το γεγονός πως υπάρχουν στη Φιλοσοφική δεκάδες φωτοτυπικά τα οποία είναι παρατημένα και αντί να χρησιμοποιούνται προς όφελός μας, μας καλούν σε πολλά μαθήματα να πληρώνουμε φωτοτυπίες. Δεν δεχόμαστε να γίνουμε επιστήμονες της φωτοτυπίας και του pdf. Σήμερα τον 21ο αιώνα υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις για να μπορούμε ως φοιτητές να έχουμε όλα τα εφόδια για να αποτελέσουμε ένα ολόπλευρα μορφωμένο επιστημονικό δυναμικό και αυτό δεν μπορεί να γίνει με φωτοτυπίες και αρχεία pdf.


Δηλώνουμε δυναμικό παρών και βγάζουμε μόνοι μας τις φωτοτυπίες που δικαιούμαστε δωρεάν και που το πανεπιστήμιο μπορεί να μας παρέχει σαν πανεπιστημιακό σύγγραμμα μέσω του φωτοτυπείου που διαθέτει! Απαιτούμε να έχουμε δωρεάν δημόσια παιδεία. Απαιτούμε ένα πανεπιστήμιο που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας! Φέρνουμε όλοι υλικό που μας έχει ζητηθεί να πληρώσουμε και το φωτοτυπούμε δωρεάν!».

Είσαι Φοιτητής στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Φιλοσοφικής Αθηνών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα της Σχολής!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr