Με το Βραβείο Αριστείας της AHEPA τιμήθηκε η Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Μαρία Γαζούλη
Με το Βραβείο Αριστείας των AHEPA AWARDS 2025 βραβεύθηκε η Καθηγήτρια Βιολογίας – Γενετικής – Νανοϊατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαρία Γαζούλη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2025, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), σε μια λαμπρή εκδήλωση αφιερωμένη στην αριστεία και την κοινωνική προσφορά.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, γεγονός που ανέδειξε τη βαρύτητα και το κύρος των φετινών βραβείων.
Το Βραβείο Αριστείας απονέμεται σε προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για το έργο και τη συνεισφορά τους στην επιστήμη, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Η τιμητική διάκριση της Καθηγήτριας Μαρίας Γαζούλη αποτελεί αναγνώριση της πολυετούς ερευνητικής και ακαδημαϊκής της προσφοράς στους τομείς της Βιολογίας, της Γενετικής και της Νανοϊατρικής, όπου έχει συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο της επιστημονικής γνώσης και της καινοτομίας στην ιατρική έρευνα.










ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ GOOGLE NEWS



