1,5 μήνα καθυστερεί η ΠΚΣ την συγκρότηση Συλλογικών Οργάνων στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1,5 μήνα καθυστερεί η ΠΚΣ την συγκρότηση Συλλογικών Οργάνων στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Καταγγελία στην Πανσπουδαστική Κινηση Συνεργασίας στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών από το Δίκτυο Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ:

"Μετά από ενάμιση μήνα από τις φοιτητικές εκλογές, με ευθύνη κυρίως της αυτοδύναμης-πρώτης δύναμης ΠΚΣ στην Φιλοσοφική, δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα ΔΣ με σαφείς αρμοδιότητες. 

Η ΠΚΣ μπήκε στη συζήτηση με όρους υπερσυγκέντρωσης εξουσιών, προσπάθησε να επιβάλλει την άποψη της ως προς την κατανομή αρμοδιοτήτων στο ΔΣ με λογικές "ή υπογραφετε αυτό ή αποχωρούμε" και με ξεχείλωμα των συλλογικών διαδικασίων προτείνοντας λογικές ατομικίστικες προσπάθησε να υπογραφεί το πρακτικό συγκρότησης των μελών του ΔΣ, χωρίς να έχει συγκροτηθεί το ΔΣ συνολικά.

Αφού δεν κατάφερε να επιβληθεί όπως ήθελε αποχώρησε από τη συλλογική διαδικασία, με αποτέλεσμα να καθυστερείται περαιτέρω η συγκρότησή του.

Σε συνθήκες κοινωνικής βαρβαρότητας, με την Συνταγματική Εκτροπή και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, με τη θέσπιση της 6ήμερης εργασίας, την καθυστέρηση της δίκης του Ζακ/Zackie, την απόλυση του Δ.Α., η ΠΚΣ καθυστερεί ο μεγαλύτερος φοιτητικός σύλλογος της χώρας να έχει συγκροτημένο Διοικητικό Συμβούλιο, δηλαδή τον συλλογικό εκπρόσωπο του Φοιτητικού μας Συλλόγου."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.