Συνέχιση της κατάληψης στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών / ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

|

Συνέχιση της κατάληψης στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών / ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Τη συνέχιση της Κατάληψη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών αποφάσισαν οι φοιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα», μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο φοιτητικός σύλλογος σήμερα Τρίτη 16/01.

Έπειτα από Συνδιαμόρφωση πλειοψήφισε το Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης Φιλοσοφικής. Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, η σχολή θα τελεί υπό κατάληψη μέχρι τις 23/01.


Να αναφερθεί πως οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ανά τη χώρα βρίσκονται σε κλοιό γενικών συνελεύσεων ενόψει του Νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν, εδώ, με Συνεχή Ενημέρωση, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Πανεπιστημίων, μείνετε συντονισμένοι!

Οι φοιτητές μεταξύ άλλων αποφάσισαν:

  • Η σχολή θα είναι υπό κατάληψη από σήμερα ως την Τρίτη 23/01, με εκ νέου Γενική Συνέλευση την Τρίτη, στις 12:00 στην 313
  • Συμμετέχουμε στην πορεία 18/1, 12:00 στα Προπύλαια ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων που θα γίνει έπειτα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.