Τελετή Αναγόρευσης της Ομότιμης Καθηγήτριας του ΕΚΠΑ, Νότας Κούρου, σε Επίτιμη Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75), θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αναγόρευσης της Ομότιμης Καθηγήτριας του ΕΚΠΑ, Νότας Κούρου, σε Επίτιμη Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.  

Πρόσκληση


Η Φιλοσοφική Σχολή, η Σύγκλητος και το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Τελετή Αναγόρευσης της Ομότιμης Καθηγήτριας ΝΟΤΑΣ ΚΟΥΡΟΥ σε Επίτιμη Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75).
Ώρα προσέλευσης: μέχρι 18:45. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό. Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.ucy.ac.cy/ucyevents μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2022.
Πληροφορίες στο τηλ. 22894347

Πρόγραμμα Τελετής

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη
• Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας της τιμωμένης από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ερευνητική Μονάδα Αρχαιολογίας, Γιώργο Παπασάββα
• Αναγόρευση
- Ανάγνωση του Ψηφίσματος από τον Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, Καθηγητή Martin Hinterberger
- Περιένδυση της τιμωμένης με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Πρύτανη
• Αντιφώνηση της τιμωμένης και παρουσίαση ομιλίας με τίτλο ΘΡΟΝΟΙ ΑΣΤΑΡΤΗΣ: Εμπορικά δίκτυα, διαπολιτισμικές σχέσεις και θρησκευτικές συνάφειες.

Θα ακολουθήσει δεξίωση

Πρόσκληση και Πρόγραμμα Τελετής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.