Δωρεάν Σεμινάριο στο ΕΚΠΑ με θέμα την ''Πρόληψη/Διαχείριση κρίσεων στο χώρο εργασίας''

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Κατηγορία Πράξεων «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίων»), σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων – Ο.ΔΙ.Κ. (Μ.Κ.Ο.), διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: “Πρόληψη/Διαχείριση κρίσεων στον χώρο εργασίας”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, 12:00 – 16:00.

Απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε φοιτητές και νέους αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σε θέματα διαχείρισης κρίσεων στο εργασιακό περιβάλλον.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως:

  • ασφαλής προσέγγιση θύματος
  • πνιγμονή
  • λιποθυμία
  • επιληπτική κρίση

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ: http://career-office.uoa.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών