ΕΚΠΑ: Σημαντική προειδοποίηση από τον Επόπτη της Πανεπιστημιούπολης

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Καταγγελίες για παραβάσεις εντός της Πανεπιστημιούπολης - Αναλυτικά η ενημέρωση του Επόπτη της Πανεπιστημιούπολης:

Ο Επόπτης της Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ Α. Παρμακέλης ενημερώνει την πανεπιστημιακή κοινότητα πως «το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι τα αυτοκίνητα που κινούνται εντός της Πανεπιστημιούπολης αναπτύσσουν αναίτια πολύ υψηλές ταχύτητες, παραβιάζουν τη σήμανση με τις υποδείξεις για stop ή για παραχώρηση προτεραιότητας και γενικώς συμπεριφέρονται με τρόπο που δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά πολύ περισσότερο δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους διερχόμενους από την Πανεπιστημιούπολη (μικρά παιδιά, άλλοι πεζοί, ποδηλάτες, λεωφορεία).

Θα παρακαλέσω λοιπόν τους οδηγούς των αυτοκινήτων να διέρχονται από την Πανεπιστημιούπολη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και σεβόμενοι τους συμπολίτες τους που τυχαίνει να βρεθούν στην πορεία τους. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελαν να εμπλακούν σε κάποιο ατύχημα, αλλά με αυτή την συμπεριφορά αυτό δεν θα αργήσει».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr