Νομική Σχολή Αθηνών: Ημερομηνία και κλιμάκια ορκωμοσίας πτυχιούχων

Νομική Σχολή Αθηνών: Ημερομηνία και κλιμάκια ορκωμοσίας πτυχιούχων περιόδου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2019

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Νομικής Σχολής περιόδου ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2019 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) ως εξής:

  • Α έως ΚΕΡ στις 10:00
  • ΚΟΪΚ έως Ξ στις 12:00
  • Π έως Ω στις 14:00

Η παρουσία κάθε πτυχιούχου στην ορκωμοσία είναι υποχρεωτική.


Οι πτυχιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν μία ώρα νωρίτερα από τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω.

Στην τελετή ορκωμοσίας οι πτυχιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και την καθομολόγησή τους.

Οι καθομολογήσεις θα παραληφθούν αποκλειστικά από τους ίδιους τους πτυχιούχους από τη Γραμματεία της Σχολής (Ακαδημίας 45 – Θυρίδα 5) την Παρασκευή 17 ΜΑΪΟΥ 2019 και ώρα 09:00 – 11:00, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Όσοι δεν μπορέσουν να προσέλθουν να παραλάβουν την καθομολόγησή τους την παραπάνω ημερομηνία, θα την παραλάβουν την ημέρα της ορκωμοσίας στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ  

ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ:

Οι ορκιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της τελετής μία ώρα πριν από την έναρξη της τελετής προκειμένου να ετοιμαστούν έχοντας μαζί απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και την καθομολόγηση που παρέλαβαν από τη Γραμματεία. 

Πριν από την είσοδό τους στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσάντες, παλτό, κινητά, κτλ.) στους οικείους τους. 

Ο αριθμός των καλεσμένων ανά ορκιζόμενο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15΄ πριν από την έναρξη.  Λόγω σεβασμού του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της τελετής ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί, η χρήση κόρνας, κ.ά., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτηρίου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ:

Στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας επιτρέπεται η είσοδος σε ιδιώτες φωτογράφους, στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια φωτογράφησης και φέρουν κάρτα διαπίστευσης με το λογότυπο του Ιδρύματος.

Σας επισημαίνουμε ότι: 

Η φωτογράφηση είναι προαιρετική.

Η πώληση των φωτογραφιών δεν αποτελεί έσοδο του Ιδρύματος.

Επιτρέπεται η επαγγελματική βιντεοσκόπηση των τελετών, καθώς και η ανάρτηση των φωτογραφιών των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων στην επαγγελματική ιστοσελίδα των φωτογραφείων αποκλειστικά και μόνο με πρόσβαση σε αυτές μέσω κωδικού χρήστη, ο οποίος, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα δίνεται στους πτυχιούχους κατά την τελετή της ορκωμοσίας.

Οι υψηλότερες τιμές πώλησης των φωτογραφιών είναι οι ακόλουθες:

  • 13x18 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 6 €
  • 15x21 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 8 €
  • 20x30 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 10 €

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr