Κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ από εκπαιδευτικούς και φοιτητές

Κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ από εκπαιδευτικούς και φοιτητές

Το Συντονιστικό αναπληρωτών εκπαιδευτικών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και καλεί σε συνέλευση αγώνα στο αμφιθέατρο της πρυτανείας μετα την διαδήλωση.

«Σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουάριου, το Συντονιστικό Αναπληρωτών μαζί με εκπαιδευτικά σωματεία και φοιτητές καταλάβαμε το κτήριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια. Στέλνουμε μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα ενάντια στο προσοντολόγιο – έκτρωμα που απολύει χιλιάδες συναδέλφους μας, απαξιώνει τα πτυχία και τα χρόνια δουλειά μας, οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και ανταγωνισμού, μονιμοποιεί την επισφάλεια, την ελαστική εργασία και την ανακύκλωση της ανεργίας.


Κάνουμε κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους, από όλη την Ελλάδαπου απεργούν μαζικά και ετοιμάζονται για την διαδήλωση να στηρίξουν εμπράκτως την κατάληψη, κατεβαίνοντας άμεσα στα Προπύλαια. Μετατρέπουμε την Πρυτανεία σε κέντρο αγώνα και μεταφέρουμε την Πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα (αναπληρωτών, Εκπ/κών Σωματείων, Φοιτητών, μαθητών) αμέσως μετά τη διαδήλωση στο αμφιθέατρο της Πρυτανείας.

Καλούμε όλη την κοινωνία (εργαζομένους, γονείς, εκπ/κούς) να σταθούν στο πλευρό μας, για το δικαίωμα ΟΛΩΝ στη μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας για μόρφωση και δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους. Ενάντια στα σχέδια Κυβέρνησης, ΕΕ, ΟΟΣΑ και Κεφαλαίου που μας θέλουν σκλάβους, στέλνουμε μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αντίστασης. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΕΛΟΣ»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr