Αναβολή των μαθημάτων σε Τμήματα του ΕΚΠΑ!

Πανεπιστήμιο ΑΘηνώνΑναβολή όλων των μαθημάτων ανακοίνωσαν Τμήματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) για σήμερα Τρίτη 8/1 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Πιο αναλυτικά αναβλήθηκαν τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, της Θεολογικής Σχολής όπως και της Σχολής Θετικών Επιστημών σύμφωνα με τις Κοσμητείες των εν λόγω Σχολών, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ενώ παρόμοιες ανακοινώσεις εξέδωσαν και άλλα Τμήματα του ΕΚΠΑ.

Τμήμα Φαρμακευτικής

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 8/1/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και εργαστήρια λόγω αδυναμίας πρόσβασης στη Σχολή εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φαρμακευτικής»

Τμήμα Χημείας

«Κατόπιν και της ανακοίνωσης της Κοσμητείας όπου παρατίθενται ακολούθως δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2018 τα μαθήματα στο Τμήμα Χημείας. 

Τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2019, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην πρόσβαση στους χώρους. Οι Γραμματείες των Τμημάτων και η Κοσμητεία της Σχολής θα είναι κλειστές.»

Σχολή Θετικών Επιστημών

«Τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2019, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην πρόσβαση στους χώρους. Οι Γραμματείες των Τμημάτων και η Κοσμητεία της Σχολής θα είναι κλειστές.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών,

Καθηγητής Ι. Εμμανουήλ»

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Πιο αναλυτικά από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ανακοινώθηκε:

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμεινει κλειστή σήμερα Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019. 

Από την Κοσμητεία»

Θεολογική Σχολή

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Σχολή θα παραμείνει σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστή.

Από την Κοσμητεία»

Τμήμα Νοσηλευτικής

«Το μαθήματα ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ, Επείγουσας Νοσηλευτικής, Εντατικής Νοσηλείας, Εντατικολογίας και Παθολογικής Νοσηλευτικής δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω καιρικών συνθηκών.»

Οδοντιατρική Σχολή

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Οδοντιατρικής Σχολής (Εργαστήρια, Σεμινάρια, Κλινικές), για σήμερα Τρίτη 8.1.2019.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Καθηγητής Φοίβος Ν. Μαδιανός»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr