Νομική Αθηνών: Θέλεις και εσύ να στελεχώσεις την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου ELSA

Νομική Αθηνών: Θέλεις και εσύ να στελεχώσεις την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου ELSA

Κάλεσμα για τη στελέχωση της Οργανωτικής Επιτροπής του ELSA Athens’ Summer School on International Investment Law 2019.

Καλούνται όσες/όσοι φοιτήτριες/φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενδιαφέρονται στελεχώσουν την Οργανωτική Επιτροπή του ELSA Athens’ Summer School on International Investment Law 2019, να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στον σύνδεσμο μέχρι και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018.


Το ELSA Athens' Summer School on International Investment Law 2019 διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από την ELSA Athens και το Κέντρο Ερευνών Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Athens PIL) υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Δρ. Αναστάσιου Γουργουρίνη, Λέκτορα Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόκειται για ένα εντατικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα 7 ημερών με καθημερινές διαλέξεις και επιστημονικά εργαστήρια που φέρνει κοντά πάνω από 70 φοιτητές και νέους δικηγόρους από όλο τον κόσμο και φιλοξενεί διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές και επαγγελματίες, οι οποίοι μοιράζονται τις απόψεις και τις ιδέες τους με τους συμμετέχοντες προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία εξοικείωσης και εμβάθυνσης στο διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο του διεθνούς επενδυτικού δικαίου.

Η διοργάνωση συνδυάζει αρμονικά ποιοτικό ακαδημαϊκό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό, οι αρμοδιότητες της Οργανωτικής Επιτροπής περιστρέφονται γύρω από πέντε βασικούς άξονες:

1. Academics

2. Participants

3. Logistics

4. Social Events 

5. Fundraising

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συγκεκριμένη φόρμα μέχρι και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, ώρα 23.59!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα της ELSA Athens: https://www.elsa-greece.org/elsa-athens/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr