Φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα: Περιμένουμε αύριο τη γνωστή ανθρώπινη αλυσίδα-τσίρκο των καθηγητών

Κάλεσμα» στους φοιτητές να προσέλθουν στην αίθουσα 516 το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας «επικοινωνίας» απευθύνει ο «Ρουβίκωνας» με παράλληλη επίθεση εναντίον της κοσμητείας και των καθηγητών που θα θελήσουν να διακόψουν τη δραστηριότητά τους στη Φιλοσοφική.

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλώνει έτοιμη για το εβδομαδιαίο ραντεβού στο «γραφείο» στη Φιλοσοφική και καλεί τον κόσμο της σχολής να στηρίξει με την παρουσία του, σε περίπτωση που οι καθηγητές της σχολής επιχειρήσουν και αυτή την εβδομάδα να εμποδίσουν τη λειτουργία του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων θα εμφανιστεί και αύριο έξω από το στέκι μας στη φιλοσοφική με σκοπό πάλι να προσπαθήσει να μας εμποδίσει απ'το να ανοίξουμε. Καλούμε τον κόσμο της σχολής αύριο στις 10:00 έξω από το στέκι μας στην αίθουσα 516 να μας στηρίξει με την παρουσία του και να καταδικάσει τις πρακτικές της κοσμητείας. Είναι απαράδεκτο σε μια σχολή που αυτή τη στιγμή διασπάται ένα ολόκληρο τμήμα (Φ.Π.Ψ.) και οι φοιτητές του δεν θα έχουν διδακτική επάρκεια και άρα θα βγαίνουν πτυχιούχοι-άνεργοι, η κοσμητεία να προσπαθεί να καταδείξει σαν πρόβλημα εμάς.

Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα»

Τα βρήκαν Υπουργός Παιδείας και Φιλοσοφική Αθηνών για την διάσπαση του ΦΠΨ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr