Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Εξασφαλίστηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και των δύο νέων Τμημάτων που προκύπτουν από την διάσπαση ΦΠΨ

Εξασφαλίστηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και των δύο νέων Τμημάτων που προκύπτουν από το ΦΠΨ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής. Οι απόφοιτοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα ένταξης στον κλάδο ΠΕ02.

Σήμερα, Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Κοσμήτορος της σχολής, των Προέδρων του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) και του Τμήματος Ψυχολογίας, του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος ΦΠΨ, των Διευθυντών των Τομέων Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και εκπροσώπου του Τομέα Ψυχολογίας με τον Υπουργό Παιδείας 'Ερευνας και Θρησκευμάτων Καθηγητή κ. Κώστα Γαβρόγλου με αποκλειστικό θέμα τις νέες ρυθμίσεις του πρόσφατου νομοσχεδίου για το Τμήμα ΦΠΨ. 

Όπως αναφέρει η Κοσμήτωρ Καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου, οι σχετικές συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξαν στην εξεύρεση λύσεων αποδεκτών και από τις δύο πλευρές. Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ότι εξασφαλίστηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και των δύο νέων Τμημάτων, δηλαδή η ένταξή τους στον κλάδο ΠΕ02.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr