Το Πανεπιστήμιο Αθηνών για την κατάληψη

Καταδικάζουν οι πρυτανικές αρχές την κατάληψη του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από ομάδα ατόμων.

Με ανακοίνωσή τους, οι Αρχές αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε κατάληψη της πρυτανείας «από εξωπανεπιστημιακά άτομα και με αιτήματα άσχετα προς οποιαδήποτε ακαδημαϊκά θέματα». 

«Αυτού του είδους οι απαράδεκτες ενέργειες είναι καταδικαστέες και πλήττουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και τονίζεται ότι οι πρυτανικές αρχές μετά τη διαπίστωση της κατάληψης «έχουν προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες».

«Καλούμε τα άτομα αυτά να αποχωρήσουν, έτσι ώστε να αποδοθεί το κτίριο στη σπουδάζουσα νεολαία και να μην παρακωλύονται οι υπηρεσίες, οι οποίες λειτουργούν με το υστέρημα του Ελληνικού Λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ 27ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο Αναπληρωτής Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπουραζέλης ανακοινώνει ότι το Κεντρικό Κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τελεί υπό κατάληψη και οι προγραμματισμένες ορκωμοσίες πτυχιούχων για την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, αναβάλλονται.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr