Σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ)

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Μετά τις αποκαλύψεις του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για περιστατικά κλοπών και ληστειών ακόμα και επιθέσεων με μαχαίρι από συμμορίες, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ, έρχονται νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας.

Σήμερα, ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μάνος Στεφανίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 έδωσε και νέες προεκτάσεις στα περιστατικά εγκληματικότητας μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι από το ιατρείο της φοιτητικής λέσχης της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου του καταγγέλθηκε η σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί εντός του χώρου ασύλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Στεφανίδης, η μία κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ενώ μετά από εξέτασή της, βρέθηκε επάνω της γενετικό υλικό. Η άλλη κοπέλα δεν θέλησε να ενημερώσει την αστυνομία.

Ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ληστειών, επιθέσεων και προπηλακισμών, ανέφερε ακόμη ότι αντίστοιχα περιστατικά σημειώνονται εξακολουθητικά κατά φοιτητών, διδασκόντων, αλλά ακόμη και κατά φυλάκων της Πανεπιστημιούπολης.

Επεσήμανε, δε, απευθυνόμενος προς την πρυτανεία του ΕΚΠΑ, ότι, «...η συγκάλυψη των αλλεπάλληλων κρουσμάτων βίας εξισούται με συνενοχή όλων ημών των εχόντων την ηθική αλλά και τη νομική ευθύνη».

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν φοιτητή στο ΕΚΠΑ - Καθηγητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ είναι εκείνος που ουσιαστικά «άνοιξε» το σοβαρό αυτό θέμα ο οποίος σε επιστολή του προς τον Πρύτανη του πανεπιστημίου περιέγραψε τη χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Την ανοικτή επιστολή του αναπληρωτή καθηγητή προς τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που δημοσίευσαν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορείτε να την δείτε εδώ.