Εκδήλωση ενημέρωσης φοιτητών, παρακολούθησης Γενικών Συνελεύσεων, Εισηγμένων Εταιρειών Εκδήλωση ενημέρωσης φοιτητών περί παρακολούθησης Γενικών Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών

Εκδήλωση ενημέρωσης φοιτητών περί παρακολούθησης Γενικών Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων & ΤΕΙ, αλλά και ενδιαφερόμενους μετόχους & επενδυτές, να συμμετάσχουν στο “Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών”  που διοργανώνει, σε συνεργασία με καθηγητές από Ελληνικά ΑΕΙ (το ΠΑΝΤΕΙΟ εκπροσωπείται απο τον Αναπληρωτή Πρύτανη κο Ι.Φίλο) & ΤΕΙ, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, και αφορά τις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και θα διεξαχθούν τους μήνες Απρίλιο, Μάιο & Ιούνιο 2016. 

Για την επίσημη έναρξη του προγράμματος θα γίνει συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 10.30, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, Ναυάρχου Νικοδήμου 18 & Βουλής στην Πλάκα. (Μετρό Σύνταγμα) 


Για την καλύτερη προετοιμασία τους, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση θα χωριστούν σε ομάδες, με επικεφαλής  μέλη του ΔΣ του ΣΕΔ, αλλά και μέλη των ομάδων εργασίας και θα τους δοθούν οδηγίες τόσο για την επιλογή των εταιρειών, όσο και για την επεξεργασία των θεμάτων των Γενικών Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, αφού προηγουμένως συμβουλευθούν τον ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ  και μελετήσουν το σχετικό  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ που επεξεργάστηκε ομάδα εργασίας του ΣΕΔ και το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν μετά από κάθε Γεν. Συνέλευση που θα παρακολουθήσουν.

Διευκρινίζεται ότι δεν είναι υποχρεωτικό να δηλωθούν από τώρα οι Γενικές Συνελεύσεις των εταιρειών που θα πάτε, για να δηλώσετε συμμετοχή στη συνάντηση του Σαββάτου. Γι αυτό και το σχετικό πεδίο, με τις Εταιρείες στη δήλωση συμμετοχής ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό.

Πολλές εταιρείες άλλωστε δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία Γεν. Συνέλευσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr