Φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου μαζεύουν online υπογραφές για την εξεταστική!

Φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου μαζεύουν online υπογραφές για την εξεταστική!

Ποιο συγκεκριμένα οι τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος ΕΜΕΠ του Παντείου Πανεπιστημίου μαζεύουν online υπογραφές για την εξεταστική με μοναδικό αίτημα ''Να διατηρηθεί το πρόγραμμα εξεταστικής σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό''.

Η Online αίτηση αναφέρει τα εξής: 

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εξεταστικής και όλοι οι φοιτητές έχουμε οργανώσει το πρόγραμμά μας βάσει του γνωστού μέχρι τώρα προγράμματος εξεταστικής.

Η αίτηση αυτή ξεκινάει από τους τεταρτοετείς και τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος ΕΜΕΠ, καθώς αυτή τη στιγμή άμεσα επηρεαζόμαστε από αυτήν την απόφαση, καθώς σε αυτήν την εξεταστική θα δώσουμε τα τελευταία μαθήματα για το πτυχίο μας και έτσι το να χάσουμε αυτήν την εξεταστική, σε περίπτωση που έχουμε ανειλημμένες υποχρεώσεις, θα έχει σοβαρές συνέπειες για μας.

Ιδιαίτερα οι φοιτητές που έρχονται από άλλες πόλεις ή και χώρες και έχουν ήδη κλείσει την αναχώρησή τους από την Αθήνα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πολύ δύσκολη θέση.

Ζητάμε λοιπόν την επαναφορά του προγράμματος της εξεταστικής σε αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα, για τα μαθήματα όλων των εξαμήνων.

Μπορείτε να την βρείτε online ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr