Το Πάντειο για την απαγόρευση της Εκπαιδευτικής λειτουργίας!

Το Πάντειο για την απαγόρευση της Εκπαιδευτικής λειτουργίας!

Πάντειον Πανεπιστήμιο: Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και την έκδοση της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.16838 (ΦΕΚ783/10-03-2020), σχετικά με την επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών με φυσική παρουσία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, για το Πάντειο Πανεπιστήμιο ισχύουν τα εξής:

1. Απαγορεύονται προσωρινά, για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020:


α) όλες οι εκπαιδευτικές λειτουργίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία,

β) η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, των αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, των εργαστηρίων, των αναγνωστηρίων, του φοιτητικού εστιατορίου και του κυλικείου, των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν γένει κάθε χώρου συνάθροισης κοινού,

γ) οι τελετές, οι ημερίδες, τα συνέδρια, τα σεμινάρια, οι συναυλίες και οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, για το Πανεπιστήμιό μας, με μέριμνα της Πρυτανείας, η σίτιση θα πραγματοποιείται τις ώρες 12:00 έως 19:00, με διανομή σε συσκευασία μίας χρήσεως (πακέτο). Η προσέλευση για την παραλαβή των πακέτων, θα γίνεται από την εξωτερική είσοδο του Εστιατορίου.

2. Από τις ανωτέρω προσωρινές απαγορεύσεις εξαιρούνται:

α) Οι διοικητικές δραστηριότητες και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών οργάνων (όπως Συνέλευση Τμήματος, Σύγκλητος κλπ),

β) Οι ερευνητικές δραστηριότητες,

γ) Η λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ),

δ) Η λειτουργία της φοιτητικής εστίας για τη στέγαση των φοιτητών.

Οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, μπορούν να αιτηθούν του μέτρου της κατ’ οίκoν εργασίας σε συνεννόηση με τον προϊστάμενό τους.

Υπενθυμίζουμε τη σοβαρότητα της ατομικής αλλά και της συλλογικής ευθύνης που αφορά τον καθένα, όσον αφορά την πιστή τήρηση των μέτρων ατομικής πρόληψης και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Από την Πρυτανεία

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr