Σεμινάρια προετοιμασίας φοιτητών για πρακτική άσκηση Χειμερινού εξαμήνου 2014 στο ΟΠΑ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ διοργανώνουν ολιγομελή σεμινάρια προετοιμασίας για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά τη χειμερινή περίοδο 2014 (8-12/9/14)

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ- ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ διοργανώνουν το χρονικό διάστημα 8 - 12 Σεπτεμβρίου 2014 ολιγομελή σεμινάρια προετοιμασίας για όσους φοιτητές θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά τη χειμερινή περίοδο 2014.


Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι προαιρετική, ωστόσο, η θεματολογία του σεμιναρίου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και θα βοηθήσει σημαντικά τόσο στη σωστή δόμηση του βιογραφικού για την ολοκληρωμένη συμπλήρωση της αίτησης όσο και στην επιτυχή έκβαση της συνέντευξης επιλογής, η οποία είναι καθοριστική για την απορρόφηση στην επιχείρηση της αρεσκείας και της προτίμησης σας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των σεμιναρίων θα διαμορφωθούν αναλόγως των συμμετοχών.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του ΟΠΑ
  • Ολοκληρωμένο Βιογραφικό Σημείωμα
  • Συνέντευξη επιλογής - τεχνικές έκφρασης & πρωτόκολλο συμπεριφοράς
  • Ομαλή & αποτελεσματική ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά έως την Τρίτη 02/09/2014. Πληροφορίες για τις αιτήσεις στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης http://internship.aueb.gr/news.php

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr