Στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που κατάφερε να βελτιώσει τη θέση του στη διεθνή λίστα κατάταξης του The World University Rankings, Times Higher Education, που το κατατάσσει για ακόμη μία φορά στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.

Η διεθνής λίστα κατάταξης The World University Rankings, Times Higher Education, κατέταξε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μεταξύ των θέσεων 501-600 για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Το προηγούμενο έτος, το ΟΠΑ είχε καταταχθεί μεταξύ των θέσεων 601-800.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η συγκεκριμένη λίστα κατάταξης, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες, που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία του ΟΠΑ.

Ταυτόχρονα, επιβραβεύουν και ενθαρρύνουν την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΟΠΑ, που επιχειρεί να αναδείξει διεθνώς το Ίδρυμα ως κέντρο αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΟΠΑ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών